|
|
|
|
|
| Author |
Message |
|
-Aleksandra
|
|
Post subject:
Posted: Mon Dec 03, 2007 6:49 pm |
|
|
Iva, svaka cast  prvo sam se toliko obradovala kad sam usla u neprocitane postove i videla da si napisala kolumnu, a tek kad sam shvatila o cemu je...ova andrea nas je sve pokrenula
nisam gledala Fight Club, posle ovoga mozda i hocu, dodje mi da ovaj citat okacim iznad ogledala...da me vrati u realnost...inace, izgleda delimo iste snove - ili se bar moji mogu opisati tvojim recima
all in all, jako mi se dopalo, iako mi se ne dopada kako se vecina nas ovde oseca...a to je ta surova realnost...
_________________ "I chased you for long enough, now it's time you've chased me..."
|
|
| Top |
|
|
|
Iva
|
|
Post subject:
Posted: Mon Dec 03, 2007 6:57 pm |
|
Joined: Wed Aug 22, 2007 10:55 pm Posts: 4139 Location: Cajkaland
|
 bila je lancana reakcija. Ti i Andrea u timu.
 hvala. i meni se cini tako.
_________________ i trust everyone, it's the devil inside them i don't trust
|
|
| Top |
|
|
|
Mare
|
|
Post subject:
Posted: Mon Dec 03, 2007 9:06 pm |
|
Joined: Wed Aug 22, 2007 11:03 pm Posts: 3070 Location: Bitchville
|
Iva, you blew my mind.
Onaj citat iz Fight Cluba mi je super, obožavam Fight Club, btw, i film te stvarno može pokrenuti da razmisliš o svom životu.
Ugodno si me iznenadila.
Super iskrena kolumna, napisana sa žarom.
Slažem se s Aleks, ne sviđa mi se baš kako je se mi ovdje osjećamo... to ćemo morat popravit
Sve hale za kolumnu, predivno 
_________________ ~*~ she's just a devil woman with evil on her mind beware the devil woman, she's gonna get you from behind ~*~
|
|
| Top |
|
|
|
Iva
|
|
Post subject:
Posted: Mon Dec 03, 2007 9:27 pm |
|
|
 thanks
ma bice nesto od nas, nema veze sto se sad ne osecamo kao bundle of sunshine
mi bar imamo ciljeve. lako je biti srecan kad nemas ocekivanja i ciljeve 
|
|
| Top |
|
|
|
andrea
|
|
Post subject:
Posted: Mon Dec 03, 2007 10:41 pm |
|
Joined: Thu Aug 23, 2007 10:45 am Posts: 2100 Location: city of blinding lights
|
 ovo je toliko duboko, rječito, pametno, inspirativno, kvalitetno. nemam riječi. pronašla sam se u prvoj riječi, pa drugoj, pa lagano i u rečenicama, svakoj do kraja. hvala ti na tome
_________________ 3 words, 8 letters.say it and I'm yours. 8 letters, 3 syllables. say them and I'm yours.
|
|
| Top |
|
|
|
Iva
|
|
Post subject:
Posted: Mon Dec 03, 2007 11:33 pm |
|
|
 more then i bargained for
hvala Andrea. hvala na lepim recima 
|
|
| Top |
|
|
|
Iva
|
|
Post subject: Re: W-AIR
Posted: Wed Jun 04, 2008 11:14 pm |
|
|
Lawla fous 7at el amal Moja omiljeni citat “Vanilla sky”-ja je jedna prosta recenica. Na neki nacin, ona odredjuje zivot svakog od nas. “What is happyness for you David?” Text-book definicija srece je biti korak blize cilju. Bilo kom cilju koji smo sami sebi nametnuli ili koji nam je tako drazesno okolina kojom smo se okruzili nametnula. Sreca zvuci skoro dodirljivo u ovom suvoparnom sablonu. U stvarnosti stvari stoje drugacije, ako u sebi imamo dovoljno detelina sa 4 lista i dovoljno niske kriterijume mozda i dostignemo to cemu stremimo. Taj jedan trenutak bicemo srecni, pre nego sto padnemo u preispitivanje zasluzujemo li blazeni osecaj, da li se samo zavaravamo... Nikako da stanemo i duboko udahnemo taj retki nedostizni trenutak pre nego sto nas napusti i opet smo u suludoj kockarskoj igri protiv “kuce” ... a svi kao sto svi znaju “kuca” uvek pobedjuje. “Are the odds against us?” Ne retko taj uzviseni cilj koj nas vodi toliko elaboriramo da je nedostizan. Negde u tom delu se pretvori u san. Nekima je ta nedodirljivost izgovor da prestanu da se bore. Da se zatvore u svoje sobe na svoje kauce i prestanu pokusavati da upoznaju mitsko stvorenje znano Sreca. Mudar covek je jednom rekao, zivot pruza tri izbora, budi srecan, trudi se da postanes srecan ili odustani. Kada smo postali ti koji odustaju? Mislim da je se to desilo negde oko skretanja kada smo shvatili da su sve sanse protiv nas. Da sam oduvek sanjala svoju, nesudjenu, grobarsku karijeru, da li bih bila srecna sad? Kao sto naslov kaze, “If not for the possibility of hope somewhere”, jer zaista, sta vise mozemo da trazimo. Samo grasak nade, da ce se ono o cemu sanjarimo ispuniti.
|
|
| Top |
|
|
|
-Aleksandra
|
|
Posted: Thu Jun 05, 2008 11:34 am |
|
|
_________________ "I chased you for long enough, now it's time you've chased me..."
|
|
| Top |
|
|
|
Iva
|
|
Posted: Thu Jun 05, 2008 12:41 pm |
|
|
thnx Aleks. Nije moj najbolji stuf, ali racunam neko mora da razbije led writers blocka. 
|
|
| Top |
|
|
|
-Aleksandra
|
|
Posted: Thu Jun 05, 2008 4:02 pm |
|
|
^^osecam se prozvanom 
|
|
| Top |
|
|
|
Iva
|
|
Posted: Thu Jun 05, 2008 5:41 pm |
|
|
|
samo sam srecna sto mi se vratila inspiracija. vec imam ideju za sledeci :)
izvini za prozivku. bila je vise zapazanje nego prozivka
|
|
| Top |
|
|
|
Mare
|
|
Posted: Fri Jun 06, 2008 8:49 pm |
|
Joined: Wed Aug 22, 2007 11:03 pm Posts: 3070 Location: Bitchville
|
Jej, Iva probila writers block.. Iva, very deep... i sviđa mi se kolumna... sreća se teško nalazi... i još uvijek mi je tvoj naslov naj-najbolji.... wannabe a grave digger 
_________________ ~*~ she's just a devil woman with evil on her mind beware the devil woman, she's gonna get you from behind ~*~
|
|
| Top |
|
|
|
Alia
|
|
Posted: Fri Jun 06, 2008 9:09 pm |
|
Joined: Thu Aug 23, 2007 2:38 pm Posts: 5240 Location: Sisak
|
...Iva prekrasno...svaka ti cast..svida mi se kolumna i to jako jako jako...  go girl...drago mi je da pocinje pisanje opet..nadam se...jer obozavam citati vase uradke..fenomenalni su... ..kraj mi je mocan... Quote: Kao sto naslov kaze, “If not for the possibility of hope somewhere”, jer zaista, sta vise mozemo da trazimo. Samo grasak nade, da ce se ono o cemu sanjarimo ispuniti.
|
|
|
Iva
|
|
Posted: Sat Jun 07, 2008 12:37 pm |
|
|
Hvala Mare i Alia, drago mi je da vam se svidja 
|
|
| Top |
|
|
|
Jec@
|
|
Posted: Sat Jun 07, 2008 8:38 pm |
|
Joined: Thu Aug 23, 2007 12:23 pm Posts: 2805 Location: City of Delusion
|
wee... Iva  sviđa mi se very much jako je dubokoumno... a to volim  ono... da se malo zamisliš Quote: Mudar covek je jednom rekao, zivot pruza tri izbora, budi srecan, trudi se da postanes srecan ili odustani. Kada smo postali ti koji odustaju? Mislim da je se to desilo negde oko skretanja kada smo shvatili da su sve sanse protiv nas. Quote: Kao sto naslov kaze, “If not for the possibility of hope somewhere”, jer zaista, sta vise mozemo da trazimo. Samo grasak nade, da ce se ono o cemu sanjarimo ispuniti. najdraži mi dijelovi samo tako nastavi 
|
|
|
|
|
|
|
|